Royal Escapes logo


The Royal Dungeon


- Uhygge, mystik og dystre hemmeligheder

Antal personer: 2-6

Pris 2 personer: 300 kr pr person (Undt. lørdage, pris 350 kr)

Pris 3-4 personer: 300 kr pr person

Pris 5-6 personer: 250 kr pr person

Vi anbefaler at man er mindst 12 år.

Hemmelighederne fra Det Royale Mysterie fortsætter i The Royal Dungeon. Karl Leopold spøger stadig. Denne gang måske bogstaveligt talt.

Jeres interesse i kongehuset er ikke gået ubemærket hen og I er derfor blevet kastet i fangekælderen uden mulighed for at blive lukket ud igen. I er for stor en fare for kongehuset. 
Efter et langt og forvirrende forhør som afslørede at I ved for meget bliver I derfor lukket inde i fangekælderen. Er der andre i fangekælderen der har lidt samme skæbne som jer? Hvad er det dronningen gemmer på? Og hvor er I egentlig ?
Find svarene inden tiden løber ud og flygt. 
Eller bliv i fangekælderen til evig tid.


Dette er Royal Escapes aller aller nyeste escape room. Prøv det med venner, familie eller ligesindede der tør bevæge sig ud i mørke rum uden at vide hvad der venter om hjørnet.

Sværhedsgrad

Uhygge

Vi er også meget åbne for specielle ønsker. 
Kontakt os her og hør om dine muligheder.

Øvrige escape rooms

The Royal Mystery

Dronningen gemmer på en frygtelig hemmelighed

Historiebøgerne er skrevet af vinderne. Og i generationer har vi blåøjet godkendt at vores dronninger og konger havde rent mel i posen. Men noget tyder på det modsatte.

Er I mere end 6 personer og vil spille samtidig?

Vores escape rooms er designet til at kunne håndtere maksimalt 6 personer. Er I flere end 6 personer vil vi anbefale jer at booke begge vores spil på samme tid og at I derved deler jer op i 2 grupper. Vi kan derved håndtere helt op til 12 personer på samme tid.
Har I brug for at booke begge vores spil på samme tid, kontakt os her.