Royal Escapes logo

Om Royal Escapes

Vores escape rooms er mystery rooms, breakout rooms, live escape games, puzzle rooms, riddle rooms. Kært barn har mange navne. Men det er i bund og grund det samme. Du har 61 minutter til at slippe ud af et rum ved at løse mysterier og gåder, sammen. 


Royal Escapes er det perfekte sted at starte sin polterabend, tage sine kolleger med til en fyraftensøl eller bare have en fantastisk tid med sine nærmeste imens man er omgivet af mystik, gys og spænding. Vi har 3 escape rooms hos Royal Escapes. Det Royale Mysterie hvor i skal opklare kongehusets mystiske løgne og finde kronjuvelerne, the Dungeon hvor i er blevet taget til fange under dronninngens slot og skal befri jer inden tiden render ud, og det sidste rum er vi igang med at gøre klar til jer. Men forvent en masse hårrejsende spænding. Uanset hvilket escape room i vælger.

Hvad gør Royal Escapes bedre end de andre?

Royal Escapes er ikke bedre end de andre. Og de andre er ikke bedre end Royal Escapes. Det er personlig smag. Nogen vil finde vores escape rooms for uhyggelige eller for svære, mens andre vil mene at det er de bedste oplevelser de har fået i lang tid. 
Vi prøver altid at sigte efter at være de bedste, mest finurlige, logiske, udfordrende og ikke mindst et af de billigste af alle escape rooms i København og omegn.

Det der gør vores Escape Rooms specielle er derudover at vi har specialiseret os for det royale. Vores spil ligger lige ved Amalienborg og klods op ad Marmorkirken og metrostationen. Det gør stemningen speciel og mere royal. Og det vil i også opleve.

Historien er altafgørende

Eller få hjælp til bookingen ved at skrive til os på info@royalescapes.dk

Vi har en overordnet regel når vi designer vores escape rooms. Og det er historien. Vi gør os enormt umage med at holde vores gæster i illusionen om at de er afskåret fra virkeligheden og at det rum de bevæger sig i, er virkeligt. Derfor vil der altid være en mening med gåderne som personerne i historien har lavet. Der vil ikke være en smartphone gåde i vores middelalderlige fangekælder eller en bog i dronningens bibliotek som hun ikke selv ville læse og sætte på reolen. Derved bliver historien fortalt som var den ægte. Og nogengange er det ikke kun fiktion. Ofte er vores gåder og rum blevet inspireret af virkelige hændelser. Men altid med mystikken og spændingen i højsæde.

Hvad er et escape room egentlig?

Et escape rooms formål ligger lidt i navnet. Bliv spærret inde, eller bryd ind i et rum og løs opgaverne inden tiden er gået.

Det er en fantastisk oplevelse for venner, familie og kolleger. Enten til polterabend, fødselsdage, teambuilding eller bare en god aften ude med venner. Vi vil gøre vores ypperste til at give jer en enestående oplevelse i hjertet af København.