Royal Escapes logo

Om os hos Royal Escapes

Vores escape rooms er mystery rooms, breakout rooms, live escape games, puzzle rooms, riddle rooms. Kært barn har mange navne. Men det er i bund og grund det samme. Du har 61 minutter til at slippe ud af et rum ved at løse mysterier og gåder, sammen. 


Royal Escapes er det perfekte sted at starte sin polterabend, tage sine kolleger med til en fyraftensøl eller bare have en fantastisk tid med sine nærmeste imens man er omgivet af mystik, gys og spænding. Vi har 3 escape rooms hos Royal Escapes. Det Royale Mystery hvor I skal opklare kongehusets mystiske løgne og finde kronjuvelerne, the Royal Dungeon hvor I er blevet taget til fange under dronninngens slot og skal befri jer inden tiden løber ud, og det sidste escape room er The Royal Playroom, hvor I skal løse dronningens uhyggelige barndomsværelse, finde en bestemt dukke og derved blive en af hendes livvagter.

Hvad gør Royal Escapes bedre end de andre?

Royal Escapes er ikke bedre end de andre. Og de andre er ikke bedre end Royal Escapes. Det er personlig smag. Nogen vil finde vores escape rooms for uhyggelige eller for svære, mens andre vil mene at det er de bedste oplevelser de har fået i lang tid. 
Vi prøver altid at sigte efter at være de bedste, mest finurlige, logiske, udfordrende og ikke mindst et af de billigste af alle escape rooms i København og omegn.

Det der gør vores Escape Rooms specielle er derudover at vi har specialiseret os for det royale. Vores spil ligger lige ved Amalienborg og klods op ad Marmorkirken og metrostationen. Det gør stemningen speciel og mere royal. Og det vil i også opleve.

Historien er altafgørende

Glade kunder

Eller få hjælp til bookingen ved at skrive til os på info@royalescapes.dk

Vi har en overordnet regel når vi designer vores escape rooms. Og det er historien. Vi gør os enormt umage med at holde vores gæster i illusionen om at de er afskåret fra virkeligheden og at det rum de bevæger sig i, er virkeligt. Derfor vil der altid være en mening med gåderne som personerne i historien har lavet. Der vil ikke være en smartphone gåde i vores middelalderlige fangekælder eller en bog i dronningens bibliotek som hun ikke selv ville læse og sætte på reolen. Derved bliver historien fortalt som var den ægte. Og nogengange er det ikke kun fiktion. Ofte er vores gåder og rum blevet inspireret af virkelige hændelser. Men altid med mystikken og spændingen i højsæde.

Hvad er et escape room egentlig?

Et escape rooms formål ligger lidt i navnet. Bliv spærret inde, eller bryd ind i et rum og løs opgaverne inden tiden er gået.

Det er en fantastisk oplevelse for venner, familie og kolleger. Enten til polterabend, fødselsdage, teambuilding eller bare en god aften ude med venner. Vi vil gøre vores ypperste til at give jer en enestående oplevelse i hjertet af København. 

Holdet bag

Annie the Conjurer

Gamemaster Annie

Gamemaster

Annie er god med ord. Og hendes ord vil fremkalde grin men også ånder.

Mie the Triggerhappy

Gamemaster Mie

Gamemaster

Venter utålmodigt på, at hendes øjeblik vil skabe kaos.

Maja the Deceiver

Gamemaster Maja

Gamemaster

Bag hendes smil vil et snoet sind spille dig et puds.

Malou the Weaver

Gamemaster Malou

Gamemaster

Syr og hækler ikke kun beklædningsgenstande, men også jeres oplevelse.

Jonas the Sadist

Gamemaster Jonas

Gamemaster

Han vil lokke dig med sin charme og skræmme dig, når du mindst venter det.

Fabian the Architect

Gamemaster og ejer Fabian

Gamemaster

Designer spil, der vil skræmme eller få jer til at smile, hvis I tør bevæge jer ind i hans sind.